Minden kategória

Hírek

Kezdőlap> Hírek

Hírek

A második keringő fluidágyas kazán technológiai és mérnöki alkalmazások innovációs és fejlesztési fórumát Kunmingban, Yunnan tartományban tartották

Idő: 2023-11-28 Találatok: 23

25. július 2023-én, a keringő fluidágyas nemzetközi konferencia szervezőbizottságának irányításával, a második keringő fluidágyas kazántechnológiai és mérnöki alkalmazások innovációs és fejlesztési fóruma, melynek témája „Innováció vezet, zöld fejlődés és bölcsesség teremt” the Future" került megrendezésre Kunming városában, Yunnan tartományban, amelyet a China Circulating Fluidized Bed Power Generation Network, a Circulating Fluidized Bed Boiler Technology Expert Committee és a Chongqing Egyetem közösen szervezett. Xu Yiru úr, a Changsha Shenxiang General Machinery Co., Ltd. vezérigazgatója műszaki és kereskedelmi csapatával részt vett a fórumon.

PIC-1

A CFB Innovációs Fórum konferencia elnöke, Lu Xiaofeng professzor, a Chongqing Egyetem professzora megnyitó beszédet mondott, a Kínai Műszaki Akadémia, Tsinghua Egyetem akadémikusa, Yue Guangxi professzor üzenetet küldött a fórum közgyűlésének, a nemzeti keringő fluidágyas ipartól, egyetemektől, tervezéstől. A Fórumon több mint 200 képviselő vett részt intézetek, blokkerőművek, három nagy kazángyár és segédberendezés-gyártó, iparági szakmai szakértők, cégvezetők és mérnökök és technikusok.

PIC-2

PIC-3

A Changsha Shenxiang General Machinery Co., Ltd., Xu Yiru vezérigazgatója beszédet tartott a találkozón „A kazánszén égetésének részecskeméret-eloszlásának és részecskeméretének optimalizálása a nagy hatékonyságú költségcsökkentés és hatékonyság új technológiájával”. A beszéd rámutatott arra, hogy a keringető fluidágyas tüzelőanyag szemcsemérete közvetlenül befolyásolja a kazán égési fluidizációs rekonstrukcióját. A bejövő tüzelőanyag részecskemérete közvetlenül befolyásolja az erőmű energiafogyasztásának növekedését vagy csökkenését, a bejövő tüzelőanyag szemcsemérete pedig közvetlenül befolyásolja a kazán működését széles terhelés és mély csúcs esetén. .

A Changsha Shenxiang General Machinery Co., Ltd. speciális szénoszlopos zúzó- és válogatógép hatékonyan javítja a szénrészecskeméretet, teljes mértékben megfelel a kazán szénrészecskeméret-görbéjének követelményeinek, javítja a kazán égési hatékonyságát és javítja a szén-dioxid-kibocsátás gazdaságosságát. az erőmű. A Shenxiang gép innovatív aprítási technológiája sok szakértő és tudós figyelmét felkeltette, a színpadon aktív interakciók és eszmecserék zajlottak.

未 标题 -1

A SHENXIANG MACHINE kutatása és promóciója a CFB kazánerőműben megoldott két nagy zúzás technikai problémát az iparban. Az első a kemence kemencepor-előkészítő rendszerének kutatása és fejlesztése, amely teljes mértékben megfelel a mészkőpor-előkészítési görbe követelményeinek, a második pedig a szénaprító berendezés kutatása és fejlesztése, hogy teljes mértékben megfeleljen a kazánszén részecskeméret-eloszlásának követelményeinek. . A mészkő előkészítő rendszer elnyerte az energiaipar tudományos és technológiai fejlődésének első díját.

A Deep Xiang gép a kivitelezés szellemében előmozdítja a vállalkozások magas színvonalú fejlődését, és arra törekszik, hogy a hazai és külföldi őrlő- és zúzóipar, a technológiai innováció vezetője legyen, új dicsőséget adva a kínai gyártásnak!


Kapcsolatba lép velünk

Csatlakozzon hozzánk és elsőként értesüljön legújabb termékeinkről és promócióinkról.