Minden kategória

Hírek

Kezdőlap> Hírek

Hírek

Pakisztán TEL 1X330MW széntüzelésű erőművi blokk 168 órás üzembe helyezést teljesített

Idő: 2023-11-28 Találatok: 17

Szeptember 29-én a SINOMACH China Machinery & Equipment Engineering Corporation Limited által generálkivitelezett pakisztáni TEL 1X330MW széntüzelésű (CFB) erőmű blokkja sikeresen teljesített 168 órás tesztüzemet, a blokk különböző rendszereinek állapotát és paramétereit. normális és zökkenőmentesen működik, ami szilárd alapot teremtett a későbbi kereskedelmi működés mielőbbi megvalósulásához.

PIC-1

A pakisztáni TEL 1X330MW széntüzelésű (CFB) erőmű projekt a „Belt and Road” és a „China-Pakistan Economic Corridor” kiemelt projektje, amelyet Kína és Pakisztán kormánya nagyra értékel és erősen támogat. Az erőmű megépítése nagy gazdasági és társadalmi jelentőséggel bír a jelenlegi pakisztáni áramhiány hatékony enyhítése, Pakisztán gazdasági és társadalmi fejlődésének folyamatos elősegítése, valamint a Kína-Pakisztán Gazdasági Folyosó fenntartható fejlődésének elősegítése érdekében.

PIC-2

Pakisztán TEL 1X330MW széntüzelésű (CFB) erőmű projekt helyszíne Islamkotban található, 450 km-re délkeletre Karacsitól, Szindh tartományban, Pakisztánban, körülbelül 30 km-re az indiai-pakisztáni határtól, körülbelül 300 km-re Hyderabadtól, 25 km-re Islamkottól. a projekt főként a THAR nagyszabású szénbánya-projektjére támaszkodik, a tervezett erőmű körülbelül 5 km-re van a bányától, az erőművet főként a THAR szénbányából szerzik be, amely egy gödörfejű erőmű. Az erőmű szenet főként a THAR szénbányából szerzik be, amely egy gödörfejű erőmű.

PIC-3

A pakisztáni TEL 1X330MW széntüzelésű (CFB) erőmű projekt kemencén belüli kalcium kéntelenítést (FFD) alkalmaz, a mészkőporozó rendszert a Changsha Shenxiang Machine General Co., Ltd. biztosítja, a fő szállított berendezés pedig a Shenxiang 1150B oszlopmalom, kaszkád szeparátor, stb. A Changsha Shenxiang Machine General Co. részvétele A Changsha Shenxiang Machinery General Co., Ltd. szállítása biztosította a projekt széntüzelésű blokkjainak biztonságos és normális működését, és jelentős mértékben hozzájárult a kínai- Pakisztáni Gazdasági Folyosó projekt.

PIC-4

PIC-5

PIC-6

A pakisztáni TEL 168X1 MW-os széntüzelésű erőművi blokkjának 330 órás tesztüzemének sikeres befejezése minden résztvevő építőegység bölcsességét és erejét gyűjtötte, teljes mértékben demonstrálta a kínai vállalatok első osztályú építési színvonalát, és megmutatta a kínai vállalkozások.

Az építési folyamat során a Changsha Shenxiang Machinery General Co., Ltd. által szállított berendezéseket a vállalkozó, az építési egység és más felek elismerték, ami szilárdabb alapot teremt a Changsha Shenxiang Machinery General Co., Ltd. vezetésére. a mészkő marórendszerű termékek hazai fejlett gyártási szintjét, valamint a hazai és a tengerentúli piacok további megnyitását, ami mély jelentőségű a Changsha Shenxiang Machinery General Co. jövőbeli fejlődése szempontjából.

Kapcsolatba lép velünk

Csatlakozzon hozzánk és elsőként értesüljön legújabb termékeinkről és promócióinkról.